Okategoriserade

Hello måndag

Ny vecka och snart höstlov 🍂🍁

Idag är det regn hmm ja som vanlig då med andra ord. Tycker inte det gör annat än att regna här i Örebro. Jag jobbar nästan bara kvällar denna vecka förutom onsdag och söndag.

Karim han va lättretlig idag och vad jag än sa så sa han skrik inte fast jag inte ens gjorde det.
Han ville inte gå till skolan men jag sa till honom att det är bara denna vecka sen är det lov.

Karim kommer vara ledig på lovet för Hussein jobbar inte än. Är meningslöst att han han på fritids då om han inte jobbar.

Det händer men inte ofta man får ta kort på honom men idag gjorde jag det 😊. Hela helgen har det blåst och regnat plus det är för kallt. Men det är ju höst 🍂.

Snart är det jul 🤶 det är inte långt kvar.

Jag har sett att några på Instagram har börjat julpynta. Halloween 🎃 har inte ens varit så varför julpynta nu. Visst alla gör som dom vill.
När julpyntar du ?

Själv så gör jag det mot första advent 😊det tycker jag är lagom 😊. I år ska jag baka för det orkade jag inte förra året men i år så.

Jag önskar att jag var mer än bullmamma men jag ska försöka baka mer. Måste göra andra maträtter som jag inte har gjort innan. Hoppas bara Karim kan smaka.

Karim är en kille som inte gillar det han inte har ätit förut. Jag älskar att testa nya maträtter men kan oftast inte laga dom pga Karim.
Allt måste man förbereda honom och gör man inte det går det åt skogen.
ska snart göra lunch för jag börjar bli hungrig.

Snart är även denna månad slut det är inte många dagar kvar på denna månad.

Önskar er en härlig start på denna vecka