Okategoriserade

Söndag = vilo dag

Har ni firat era pappor idag ? Min är död så han kan jag inte fira men jag skrev till syrrans pappa. Jag och Hussein firar aldrig farsdag eller morsdag.

I onsdags när jag kom hem mådde jag alls inte bra. Jag vaknade 04:50 och fick ringa och sjukanmäla mig. Tårarna och näsan har runnit och jag sov hela torsdagen och huvudet bara dunkade.  Jag blir inte ofta sjuk men när jag väl blir det så blir jag sjuk 🤧.

I går flyttade Hussein till vårt område för att vara nära oss och hjälpa mig när jag jobbar kväll. Han trivdes inte dit han flyttade , då va det lika bra att han hittade en lägenhet här i området.

Vad händer då ?

Jo jag mår bättre men Karim mår sämre alltså han börjar bli sjuk nu. Så typiskt att så fort en börjar bli frisk så sjuknar en annan in. Varför inte vara sjuk samtidigt?. Men det är bra för då kanske vi är friska på jul då vi brukar bli sjuka.

Fick reda på att det varit kaos på jobbet och det va inte meningen bara för att jag blev sjuk. Men jag kan inte hjälpa det och jag kan inte hjälpa att jag måste vara hemma en extra dag i morgon bara för att jag mår bättre idag. Det är gamla människor vi jobbar med och vi måste tänka på dom i första hand. Så är man sjuk så måste man stanna hemma tills man mår bättre.

Det snackas mycket om julen nu och julpynt 😊 har ni pyntat eller väntar ni till första advent? Jag väntar till första advent och jag har tänkt baka lite med till första advent. Pepparkakor köper jag för jag gillar dom bästa köpta 😊. Igår blir en annorlunda jul för oss. Vi ska fira ihop men vi bor inte ihop.

Hoppas ni haft en bra helg 😊