Okategoriserade

En ledig dag idag

Och min ända lediga dag idag

Vilket betyder att jag ska jobba helgen.
Vad hände idag då ? Jo jag gick upp klockan 7 och jag var på öbokontoret och hämtade ut garagetaggen.

Väckte Karim 8:30 och gav honom medicin och idag fick han ont i huvudet och sen varit låg. Han har känt sig ledsen men varför vet han inte. Jag kan inte sånt här så jag vet inte om det är vanligt. Karim äter Concerta för sin add och vi har höjt dosen från 45mg till 52 mg.
Jag mailade till hans sjuksköterska på barn-och ungdomspsykiatrin om hans puls samt att han känner sig ledsen. Får se om jag får svar i morgon.

Igår frågade min kusin om vi skulle till Leos idag men vi skulle ta bussen och dom bilen. Jag kände dock inte för det för att det va både halt och kallt. Hon skrev att jag skulle tänka på barnen och kusinerna kanske vill göra något kul tillsammans.
D snackade med Karim om det igår och ja det är inte mitt fel och varför han gjorde det vet jag inte. Förstår inte varför dom ska lägga sig i för?

R skrev sms idag och frågade vilken tid vi skulle mötas och jag svarade att vi blir hemma. Hon kunde i ta det och fick en massa sms. Mitt i allt så skickade hennes dotter och la sig i och det gillade inte jag.

Barn ska inte lägga sig i vad vuxnas samtal

Något som jag ogillar är när barn ska lägga sig i vuxnas samtal. Mina barn har aldrig gjort det och försökte dom ens så sa jag ifrån. Dom visste tidigt att när Voxna pratar ska dom inte lägga sig i. Eller om dom ska med i affären så blir det mat inget till dom. Och att tjata funkar inte hos mig.
Jag gav mig inte och det slutade med att vi stanna hemma och dom åkte dit.

Efter dom varit på Leos så kom dom hit och dom åt pizza med oss. H gjorde hemmagjord pizza.
Karim betedde sig konstigt och jag tror att medicinen gick ur kroppen för hans ögon va blanka. Han kände sig ledsen men kunde inte sätta ord på varför. Han va mest i sitt rum när dom va här och Fadi stängde in sig på rummet. Så till slut sa hon nej vi åker hem.

Så va det med den här dagen.
Hoppas ni haft en bättre torsdag 😉