Okategoriserade

Sista dagen på denna vecka och idag är det vilodag!

I onsdags kände jag en sådan smärta i svanken och ner till fotknölen.

Gick till chefen och sa att jag blir hemma torsdag och fredag.

På torsdag gick jag bara för utvecklingssamtal som vi hade. Senare firade vi lillkusinen som fyllde 3 år. Det blev lite sent när vi kom hem så Karim fick borsta tänderna och sova direkt.

På fredagen så tvättade jag 4 maskiner med tvätt och köpte godis till Karim. Va på utvecklingssamtal på Karims skola och det gick bra. Dom tycker att han har blivit mer ljudkänslig sen han började med sina mediciner. Efter lovet ska han få låna hörselkåpor på lektionerna för han stör sig av det stökiga ljudet.

Karim han börjar komma ifatt dom andra men det är lång väg kvar tills han är som dom.

Igår lördag fyllde min systerdotter år så vi var där och firade henne ????. Vi fick till och med oss Fadi och min syster blev glad men chokad ???? han brukar inte följa med annars. Igår va han tvungen att följa med.