Familjeliv, NPF förälder

Fredag igen

Och denna helg är det min jobbhelg.

Igår var jag med Karim hos skolhälsan och helt ärligt så förstod jag knappt vad läkaren sa. Han bad Karim göra en del saker och Karim kände sig så obekväm. Nej jag tyckte inte mötet ledde någonstans.

Jag sa till Läkaren att Karim har autism grad 2 och add grad 2 och läkaren sa ja jag förstår men uppenbarligen inte. Om han verkligen hade förstått så hade han inte trott att Karim skulle göra som andra barn att göra som han sa.

Karim kan prata och när han inte vill prata så pratar han inte. Nya människor känner han sig osäker med och han vet inte vart han har dom.

Men i alla fall när jag satt där så kändes det som en arbetsintervju eller ett polisförhör. Allt han frågade finns ju redan i Karims journaler som han har.

Det värsta jag vet är att sitta och berätta om allt som redan står så hur vore det om dom kunde läsa journalen så slapp man säga allt igen varenda gång.

Jag var ledig igår och tvättade en massa tvätt haha som vanligt men det är typ lika mycket till haha.

Jag jobbar kväll idag för det är min jobbhelg.

Har fixat sommarschemat för Karim och han ska få vara hemma hela sommaren och vi får puzzla så det går ihop. Men Karim ska inte behöva gå på fritids och må dåligt så därför gör vi det så här i år.

När jag lämnade Karim på skolan fick jag veta att hans lärare som är sjukskriven skulle komma och hälsa på och då vet jag att Karim blir glad.

Jag vill bara önska er alla en härlig fredag och en trevlig helg =)